[VIDEO] Koleksi Kreatif Video TikTok Negara India ‘Out Of The Box’, Berdekah Kami GeIak!

Pada masa kini, aplikasi TikTok semakin popular di kalangan pengguna dari seluruh dunia kerana ia menjadi platform untuk pengguna berkongsi pelbagai video pendek yang unik dan kreatif. Malah, golongan infIuencer serta selebriti turut menggunakan platf0rm ini untuk menghiburkan pengikut mereka.

Di twitter, aplikasi TikTok pengguna di negara India menarik perhatian kami dan membuatkan ramai terhibur. Bayangkan kreatif dia itu, memang 0ut of the b0x betul! Lawak.

Hahaha unik!

 

Mendapat lebih 60k retweet dari serata dunia, pasangan anak dan bapa ini mendapat pelbagai reaksi dari orang ramai. Rata-ratanya memuji hasil kreatif anak beranak ini. Sekali tengok lucu pun ada. Malah ada beberapa pengguna lain turut berkongsi hasil TikTok mereka.

Hasil TikTok dari negara India

 

 

Tak kurang juga berkongsi TikTok versi drama lucu. Banyak sungguh idea dorang. Memang boleh pergi jauh. Bayangkan kurang dari satu minit dorang boleh hasilkan drama pendek yang lucu macam ini. Memang kreatif habis!

Drama TikTok

Memang kuat drama orang India ini kan? Yang penting semua kreatif dan menghiburkan hari minggu korang. Kami cab@r anda pula yang buat. Hehe

Ramai terhibur

Sumber : Thabo

Via Ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*