Baru 3 Bulan Cer4i Dgn Bad Indigo, Ashira Akhirnya Bertemu ‘Crush’ Lama & Bercinta Semula..“- Jujur syg msih ada”

MENGAKUI sedang bahagia mengenali lelaki bernama Fairul Ezuan, penyanyi Ashira bagaimanapun memberitahu belum terfikir untuk kembali mendirikan rumah tangga..

 

Ashira atau nama sebenarnya Sharifah Nur Ashira Syed Abdul Aziz, 37, berkata dua kali ggal dalam perkahwinan sebelum ini membuatkan dirinya masih travma untuk kembali bergelar isteri..

 

“Alhamdulillah… saya boleh katakan kami sedang berkawan dan dia adalah yang istimewa..

 

“Bagaimanapun belum fikir lagi ke fasa seterusnya… biarlah kami berkawan dahulu. Saya pun sudah beritahu dia untuk tidak terlalu cepat merancang perkahwinan.

”Keggalan dalam rumah tangga sebelum ini membuatkan saya masih tr4uma. Lvka lama pun belum sembuh lagi!” katanya kepada mStar..

 

Sebelum itu, Ashira berkongsi satu hantaran di media sosi4l menceritakan bagaimana dia kembali bertemu dengan Ezuan setelah sekian lama terplsah.

Mengakui lelaki itu adalah ‘crvsh’ pertama ketika masih muda dahulu, Ashira memberitahu kehadiran Ezuan membuatkan dirinya kembali ceria walaupun mereka baru dipertemukan sebulan lalu.

“Kami sudah kenal lama… sejak saya zaman remja lagi. Kemudian terplsah dan terus tidak berhubung. Kebetulan adik Ezuan adalah salah seorang angg0ta dalam band saya. Dari situ kami mula berhubung.

“Ketika pertama kali bertemu semula pada 30 Ogos lalu saya takut untuk menegurnya kerana dia hadir menyakslkan persembahan saya dengan seorang wanita.

Rupa-rupanya wanita itu adalah isteri kepada adiknya. “Mungkin Allah telah aturkan untuk kembali berjumpa dengan orang yang pernah saya sayang. Jujur rasa sayang itu masih ada. Sepanjang tempoh sebulan ini juga dia buat saya kembali gembira,” ujarnya.

Bercakap tentang penerimaan anak lelakinya dalam hubungan kali ini, Ashira berkata Haziq gembira jika melihat dirinya bahagia. “Anak saya tidak ada maslah dengan hubungan kali ini. Dia gembira jika saya bahagia,” jelasnya. Untuk rekod, Ashira pernah mendirikan rumah tangga dengan penyanyi Bad Indigo pada 11 Mac 2021. Pasangan ini mengumumkan mereka sudah bercer4i pada Jun lalu.

Ashira juga sebelum itu pernah mendirikan rumah tangga dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Megat Shazril Haziq Hadi, 16.

Sumber :malaysiaku tercinta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*